RESTAURANT 

Åbningstider:
Torsdag, fredag, lørdag, søndag kl. 17-21
Andre dage efter aftale.

Restauranten er kun åben ved bordbestilling forud og ved bestilling af minimum 10 kuverter.

 

 

JULEBUFFET - vælg minimum 6 retter incl. brød og smør

Marineret hvide eller røde sild m/hj.lavet karrysalat og kapers kr. 25,00 
Fiskefilet m/remoulade og citron kr. 27,00

Varmrøget laks m/rejer, grønne asparges og dilddressing kr. 45,00
Æg m/rejer og mayonnaise pyntet med kaviar kr. 30,00
Klassisk tarteletter m/høns i asparges kr. 35,00
Lun leverpostej m/champignon og bacon kr. 30,00
Lune frikadeller m/rødkål kr. 39,00
Hj.lavet julemedister m/grønlangkål kr. 37,00
Ribbensteg m/hvide- og brunede kartofler, rødkål og brun sovs kr. 45,00
Gl.dags flæskesteg m/hvide- og brunede kartofler, rødkål og brun sovs kr. 45,00
Svinemørbrad a la creme m/tilbehør kr. 47,00

Gl.dags andesteg m/hvide- og brunede kartofler, rødkål, karamellis. æble og sauce kr. 49,00
Rødvinsbraiserede svinekæber m/cremet grønsager og kartoffelmos kr. 51,00
Krondyrsfiletmedaljon på porre- og Karl Johan garniture m/flødekartof. og rødvinssauce kr. 65,00
Rodfrugter eller julesalat kr. 25,00
Grøn salat m/rosastegt berberiandebrystskiver, granatæblekerner og mangodres. kr. 39,00
Risalamande m/kirsebærsauc kr. 39,00
3 slags ost m/bær og saltet nødder kr. 39,00
3 stk. tapaskager kr. 39,00